Meer organische website bezoekers met Youtube video marketing

Hoe krijg je meer organische website bezoekers met Youtube video marketing? Er zijn vele manieren om met je video marketing meer organische traffic te genereren. Ontdek hoe je er het meeste uit haalt.

Read More
Wat is een moodfilm? Emotie in video marketing [2 voorbeelden]

Een moodfilm helpt door de juiste toon te zetten. De video speelt vooral in op de zintuigen, emotie en nieuwsgierigheid, daarom zijn ze enorm geschikt om evenementen en nieuwe producten aan te kondigen en te promoten. Met een goede moodfilm zorg je voor hype, buzz en anticipatie voor jouw aanbod.

Read More
Youtube of Vimeo voor video marketing? [9 overwegingen]

Youtube vs Vimeo: welke is geschikt voor jouw video marketing strategie? Deze uitgebreide vergelijking helpt je een keuze maken aan de hand van 9 overwegingen. Zo weet je hoe je verder kunt en het beste resultaat haalt met je video content strategie.

Read More
Wat kost een bedrijfsfilm? [inclusief checklist]

Wat kost een bedrijfsfilm? Welke factoren spelen een rol bij de kosten van video marketing? Hoe maak je de juiste keuze?

Read More
De 10 grootste voordelen van een bedrijfsfilm [2019]

Lees alles over de voordelen van een bedrijfsfilm en van video marketing. Onderzoek wijst uit dat de inzet van video bedrijven sneller laat groeien dan bedrijven die geen video gebruiken.

Read More