Case study: campai

consultancy & whitepaper

Bedrijf
Campai, IT dienstverlener in Zoetermeer.
Probleem
Het laten converteren van prospects bovenin de funnel tot leads verder in de funnel.
Oplossing
Diverse soorten video marketing inzet voor de bewustzijnsfase en de overwegingsfase die zelf geproduceerd kunnen worden.
Producten
On site consultancy sessie en whitepaper Video Marketing & de Customer Journey.


Consultancy sessie: analyse buyers journey

We kwamen in contact met Campai toen zij intern hun buyers journey aan het onderzoeken waren. Tijdens een eerste gesprek bij hen op kantoor hebben we samen hun hele marketing apparaat bekeken en de klantreis doorlopen.

Hierbij onderzochten we mogelijkheden om de online inzet beter te laten presteren, met name in de bewustzijnsfase en de overwegingsfase. Met dat doel was door Campai namelijk zelfs al apparatuur aangeschaft om in huis video producties te gaan opnemen.

 

 

Whitepaper Video Marketing & de Customer Journey

“Adriaan heeft ons vervolgens zijn whitepaper over video marketing en de customer journey toegestuurd inclusief praktische ideeën en tips om de volgende stap in videomarketing te zetten. Dit uitgebreide whitepaper hielp om onze ideeën voor video marketing te valideren en de diverse vormen van video marketing beter te kunnen plaatsen binnen de klantreis en onze huidige marketing inzet.

Bovendien maakte het ons bewust van een geheel nieuwe manier om met video de drempel tot aanschaf verder te verlagen voor onze leads.”

Diederik Twickler, Commercieel Directeur Campai.

Diederik Twickler, Commercieel Directeur Campai.

 

Explainer video voor implementatie complexe dienstverlening

Omdat Campai als IT bedrijf namelijk complexe problemen oplost is het belangrijk om duidelijk te maken dat hun dienstverlening juist zeer eenvoudig is ingericht en dat er alles aan wordt gedaan om de implementatie zo laagdrempelig mogelijk te maken.

Door dit inzichtelijk te maken met een goede explainer video kunnen leads in de overwegingsfase een concreet beeld vormen van het onboarding proces en de implementatie van de dienstverlening. Zo zijn ze nog beter geïnformeerd bij het maken van hun keuze voor Campai en weten ze precies waar ze aan beginnen.

 

Meer video ideeën?


 

Campai is een IT dienstverlener die organisaties helpt om productiever en winstgevender te worden met behulp van technologie. Dit doen ze tegen een vaste prijs per maand met innovatieve (cloud)oplossingen en een focus op persoonlijke productiviteit, groei en continuïteit. Bekijk meer.

 

 

Benieuwd wat video voor jouw organisatie kan betekenen?

We helpen je graag vooruit. Laat een bericht achter of plan vrijblijvend een afspraak in.

 
 
Naam *
Naam