Over Bureau Independent

 
 
 

Bureau Independent is bedacht door Adriaan Hogervorst - de Jong omdat er te vaak wordt geïnvesteerd in video marketing die niets of weinig oplevert. Dat is zonde, want video is één van de effectiefste manieren van dit moment om je online kanalen beter te laten renderen.

Om te zorgen dat jij het meeste haalt uit je investering, benaderen we video marketing op een compleet nieuwe manier. We nemen alles uit handen en bezorgen jou een video campagne die je bedrijf écht vooruit helpt.

 
 

Niet meer duimen

 
Zonder ons wordt er vaak een handvol gegooglede offertes tegen de kantoorwand gegooid in de hoop dat er één blijft plakken die binnen het budget past.

En dan maar duimen dat ie past bij je bedrijf.
En verstand van marketing heeft.

Zo kost video een hoop tijd en geld, maar levert het niks op.
— Adriaan Hogervorst - de Jong
 
 

Over Adriaan

Adriaan Hogervorst - de Jong

Adriaan bracht aan het Meertens Instituut in kaart hoe mensen sociale identiteiten construeren en afwisselen door gedrag en taalgebruik. Dit maakte hem bijzonder gevoelig voor de manier waarop boodschappen worden verzonden en ontvangen. Hij startte bovendien al tijdens het gymnasium zijn eerste functie in online marketing en heeft sindsdien de marketing inzet aangestuurd voor diverse ondernemingen en startups. Zo belandde hij tenslotte ook in de wereld van commerciële video en van film.

Deze veelkleurige achtergrond maakt Adriaan strategisch sterk en analytisch to the point, zonder zijn gevoel voor retoriek en eigenzinnigheid te verliezen.

 

“Met een echte ondernemersgeest, analytisch vermogen en een aanhoudende passie voor marketing is Adriaan in staat om consistent waarde te creëren voor iedere organisatie.”

- Jacco Smits, doctoraal onderzoeker

“Adriaan is een echte zelfstarter met het vermogen om complexe projecten aan te sturen van begin tot eind.”

- Marcel Jongejan, HR Analist

“Adriaans flexibiliteit, zijn vermogen om buiten de lijnen te kleuren en zijn kracht om leiding te nemen op een toegankelijke manier zijn waardevolle eigenschappen voor ieder project.”

- Floris van Bodegraven, journalist

 

Leer ons kennen

Wil je meer weten over ons, of heb je vragen?Of ontdek meer