Over Bureau Independent

 
 
 

Bureau Independent is bedacht door Adriaan Hogervorst - de Jong omdat er te vaak wordt geïnvesteerd in video marketing die niets of weinig oplevert. Dat is zonde, want video is één van de effectiefste manieren van dit moment om je online kanalen beter te laten renderen.

Om te zorgen dat jij het meeste haalt uit je investering, benaderen we video marketing op een compleet nieuwe manier. We nemen alles uit handen en bezorgen jou een video campagne die je bedrijf écht vooruit helpt.

 
 

Niet meer duimen

 
Zonder ons wordt er vaak een handvol gegooglede offertes tegen de kantoorwand gegooid in de hoop dat er één blijft plakken die binnen het budget past.

En dan maar duimen dat ie past bij je bedrijf.
En verstand van marketing heeft.

Zo kost video een hoop tijd en geld, maar levert het niks op.
— Adriaan Hogervorst - de Jong
 
 

Over Adriaan

Adriaan Hogervorst - de Jong

“Met een echte ondernemersgeest, analytisch vermogen en een aanhoudende passie voor marketing is Adriaan in staat om consistent waarde te creëren voor iedere organisatie.”

- Jacco Smits, doctoraal onderzoeker

“Adriaan is een echte zelfstarter met het vermogen om complexe projecten aan te sturen van begin tot eind. Zijn aanstekelijke energie, pure toewijding en professionele houding zorgen ervoor dat hij doorzet waar anderen opgeven.”

- Marcel Jongejan, change manager

“Adriaans flexibiliteit, zijn vermogen om buiten de lijnen te kleuren en zijn kracht om leiding te nemen op een toegankelijke manier zijn waardevolle eigenschappen voor ieder project.”

- Floris van Bodegraven, journalist

 

Leer ons kennen

Wil je meer weten over ons, of heb je vragen?Of ontdek meer