Video marketing whitepapers

 

We ontwikkelen onze whitepapers om ervoor te zorgen dat niemand meer hoeft te investeren in video marketing die niks of weinig oplevert.

Onze whitepapers zijn perfect voor iedereen die overweegt te investeren in video marketing of meer wil halen uit de inzet van video marketing.


 

video marketing e-book.jpg

Video marketing & de customer journey

✓ 40+ pagina’s video strategie
✓ 20+ soorten video’s
✓ Customer journey analyse
✓ Alles over verschillende doelgroepen
✓ Opties voor zelf produceren

In dit whitepaper doorlopen we een grondige analyse van de customer journey en lichten we per fase de soorten video toe die het meest geschikt zijn om je doelgroep te bereiken. In totaal komen er meer dan 20 soorten video marketing aan bod. Hierbij bieden we ook aandacht aan vormen van video marketing die je eventueel zelf kunt produceren.

Daarnaast bespreken we per fase de kenmerken van je doelgroep, benoemen we nuttige KPI’s om je campagne te monitoren en geven we tips over advertentiemogelijkheden.

Dit whitepaper helpt je te bepalen welke vorm van video marketing het meest geschikt is binnen jouw marketingstrategie.

 
video marketing e-book nederlands.jpg

Strategy guide voor video marketing

Binnenkort beschikbaar

✓ 70+ pagina’s video strategie
✓ Alles over kosten & planning
✓ Alles over distributie & kanalen
✓ 20+ soorten video’s
✓ Customer journey analyse
✓ Opties voor zelf produceren

Onze strategy guide is een zeer uitgebreide gids die je alles leert dat je moet weten voor je investering in video. Over meer dan 70 pagina’s gaan we in op alle thema’s rond strategie, kosten, planning, distributiekanalen en advertizing.

Daarnaast doorlopen we de gehele customer journey en benoemen per fase welke soort video’s geschikt zijn om je doelgroep te bereiken. Zo leer je over meer dan 20 soorten video marketing, ook soorten die je eventueel zelf kunt produceren.

Deze guide geeft je de perfecte voorbereiding voor je investering in video. Zo weet je precies waar je aan begint en hoe je het maximale resultaat kan behalen.


 

Suggesties

Is er een onderwerp waar je graag een whitepaper over zou willen zien? Stuur ons een bericht.

Naam *
Naam