Consultancy voor video producenten

 
 

Strategische consultancy

Bied je opdrachtgevers de optie voor een grondige analyse van hun huidige marketing inzet. Zo ontdekken we waar de kansen liggen en kan de meest effectieve video campagne worden ontwikkeld. Tegelijk maak je kostbare tijd vrij voor jezelf door dit uit te besteden.

Verhoog op deze manier de klanttevredenheid en zie je opdrachtgevers vaker terugkeren.

 

Project management

Ben je te druk met productie om je klantcontact op het gewenste niveau uit te voeren? Of is het te kostbaar om hier tijd voor vrij te maken? Onze consultant kan je hele project managen. Van onboarding gesprekken en strategie analyse tot evaluatie achteraf.

Deze diensten kunnen op afroep worden afgenomen, maar ook structureel.

 

Strategische consultancy

Wat we doen

Onze consultant gaat met de opdrachtgever in gesprek om te ontdekken waar nog kansen liggen voor video. Het hele marketing apparaat wordt onder de loep gelegd om uiteindelijk tot een uitgewerkt advies te komen.

Zo kun jij een video maken of campagne opzetten die de opdrachtgever zo goed mogelijk vooruit helpt. Indien gewenst kunnen we ook de implementatie begeleiden en de resultatenanalyse voor onze rekening nemen.

Wat het oplevert

Een video die wordt ontworpen vanuit een grondige marketing strategie zorgt voor optimaal resultaat en bijzonder tevreden opdrachtgevers die graag terugkeren.

Daarnaast voeg je een product toe aan je verdienmodel dat wordt uitgevoerd door ons én win je kostbare tijd door ons in te schakelen.

Maatwerk & besparing

Wil je onze video marketing consultancy afnemen op afroep, of wens je structurele ondersteuning? Alles kan in goed overleg. Eventueel is onze consultancy ook op afstand uit te voeren om tijd en kosten te besparen.

video marketing consultancy

video marketing consultancy

Neem contact op

Verhoog ook je klanttevredenheid en breid je verdienmodel uit.

 

Project management

video marketing consultancy

Wat we doen

Onze consultant neemt al je gewenste klantcontact en project management waar. We begeleiden de opdrachtgever gedurende het hele project, voorzien de onboarding en kennismaking, begeleiden de implementatie en bespreken de resultaten.

Wat het oplevert

Door het klantcontact uit te besteden wordt het op een hoog en consistent niveau uitgevoerd. Zo maak jij tijd vrij voor productie en win je tijd en geld.

Maatwerk

Je kunt incidenteel gebruik maken van onze diensten of structureel. In beide gevallen maken we duidelijke afspraken om je zo goed mogelijk te ontzorgen.

 

Neem contact op

Bespaar kostbare tijd en til je klantcontact naar een hoger niveau.

 
Naam *
Naam